Hinnasto

Kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman valokuvaajan lupaa on ehdottomasti kielletty. Vuodesta 2014 alkaen kaikki kuvani ovat maksullisia. Kaikki kuvatilaukset hoidetaan sähköpostilla osoitteeseen suvi@suvin.net. Ilmoita haluamasi kuvat (linkki tai tiedostonimi) sähköpostilla. Kerro, minkälaisina kuvat haluat (vesileimaton/vesileimallinen/iso nettikuva...). Saat vastauksena maksuohjeet ja kun tilaus on maksettu, toimitan sinulle kuvat sähköpostitse.

Nettikuvat

- Nettikuva vesileimalla (esimerkki) - ensimmäinen kuva 2e, seuraavat 1e/kpl
- Nettikuva ilman vesileimaa (esimerkki) - ensimmäinen kuva 3e, seuraavat 2e/kpl
- Iso nettikuva 3000x2000 pikseliä - ensimmäinen kuva 8e, seuraavat 5e/kpl, ei vesileimaa.

Kuvien käyttöehdoista

Nettikuvat on tarkoitettu yksityiskäyttöön ja pieneen uudelleenjulkaisuun internetissä, kuten. Facebook, blogit, Sukuposti, tallin tai seuran nettisivut. Paperijulkaisuihin tulevista kuvista on neuvoteltava erikseen (koskee myös ratsastusseurojen jäsenlehtiä ja kisojen käsiohjelmia)! Nettikuvia saa käyttää esim. jalostusorin nettisivuilla ja Facebookissa, mutta käytöstä esim. lehtiin tulevassa orimainoksessa on neuvoteltava erikseen.
Kuvien luovuttaminen kolmansille osapuolille on kielletty!
Toivoisin, että vesileimattomien kuvien yhteydessä mainitaan valokuvaajana Suvi Nieminen / www.suvin.net.

Julkaisut

Kuvia myydään myös erilaisiin julkaisuihin, kuten lehdille tai mainoksiin. Kuvan hinta riippuu julkaisun laajuudesta. Kysy tarjous sähköpostilla suvi@suvin.net! Kuviani on julkaistu mm. Hevosurheilussa, Killerin raviradan käsiohjelmassa, Hippos-lehdessä ja Suomen Shetlanninponiyhdistyksen jäsenlehdessä.

Lisään kuvia omistajan pyynnöstä Sukupostiin. Kerro sähköpostilla mitkä kuvat haluat julkaistavan hevosesi sivuilla. Ostamasi vesileimattomat nettikuvat saat lisätä itse Sukupostiin (mainitse kuvaaja Suvi Nieminen, suvi@suvin.net), vesileimallisia sivusto ei hyväksy.

Paperikuvat

Syyskuusta 2014 alkaen paperikuvia tai muita kuvatuotteita ei ole mahdollista tilata kauttani ajanpuutteen ja tilausten vähyyden vuoksi. Suosittelen ostamaan haluamistasi kuvista ison digikuvan, jonka resoluutio riittää jopa 30x45cm kokoisten tulosteiden tekemiseen. Otathan huomioon, että esim. talviravikuvat tai maneesikuvat eivät välttämättä ole isoissa tulosteissa laadultaan enää paras mahdollinen.

Tilauskuvaukset

Teen myös kuvauskeikkoja tallille tai kisoihin tilauksesta. Kaikki tilauskuvausten yksityiskohdat neuvotellaan sähköpostitse. Helmikuusta 2016 alkaen olen asunut Mikkelissä.

Copyright © Suvin.net 2005-2014. All rights reserved. (Sivuston suunnittelu ja toteutus Nadia R.)