Hinnasto

Kuvat tapahtumista

Somekuva (pidempi sivu 2048 px, logo vasemmassa alanurkassa) -- 5 €/kpl
Alkuperäiskoon digikuva (pidempi sivu väh. 3000 px) -- 15 €/kpl
Yli 10 kuvan tilauksissa sovitaan kiinteä pakettisumma.
Hinnat alv 0%, en ole alv-velvollinen.

Kuvien kopioiminen ja julkaiseminen ilman valokuvaajan lupaa on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Kaikki kuvani ovat maksullisia. Kuvatilaukset tehdään kuvatilaus.fi-kansion kautta (linkki gallerian tapahtumassa), sähköpostilla suvi@suvin.net, Facebookissa tai Instagramissa. Ilmoita haluamiesi kuvien nimet/linkit sekä koko. Saat vastauksena maksuohjeet ja kun tilaus on maksettu, kuvat toimitetaan sähköpostilla.

Somekuva on nimensä mukaisesti tarkoitettu some- ja nettikäyttöön: sosiaaliseen mediaan, kotisivuille, blogiin yms. Nettikuvassa on valmiiksi kuvaajan vesileima/logo, joten kuvaajaa ei tarvitse mainita erikseen. Vesileimaa ei saa rajata/poistaa. Jos haluat kuvan ilman vesileimaa, hintaan lisätään 1 €/kuva - tällöin kuvaaja tulee mainita aina julkaisun yhteydessä alla mainitulla tavalla.
Alkuperäiskoon digikuvasta voi teettää kuvatuotteita: kuvia, julisteita, tauluja, mukeja, mitä vain haluat. Kuvassa ei ole kuvaajan logoa.

Tilauskuvaukset

Tilauskuvaukset hevosen kotitallin lähiympäristössä tai erikseen sovitussa paikassa. Kuvat juuri sinulle sopivaan käyttötarkoitukseen, oli se sitten sosiaalinen media, blogi, hevosen myynti-ilmoitus, yrityksen kotisivut tai markkinointimateriaali, olohuoneen seinä tai mikä tahansa.

Hevoskuvaus 80 € / hevonen
Potretit hevosesta yksin tai sinun kanssasi, tallistudiokuvat, irtojuoksutus, ratsastus, teemakuvaukset - mitä vain sinä haluat.
Kuvausaika noin 60 min, sisältää 10kpl huolellisesti editoituja kuvia. Kuvista toimitetaan somekäyttöön sopivat vesileimatut kuvat ja täysikokoiset painokelpoiset kuvatiedostot. Lisäkuvat 5€/kpl

Samalta tallilta toinen hevonen 70€, kolmas 60€. Jos kuvattavia on enemmän kuin kolme, kysy pakettitarjousta!

Treenikuvaus 100 €/tunti
Esim. ratsastustunnin tai valmennuksen dokumentaarinen kuvaus. Kuvausaika 60min, sisältää kaikki onnistuneet kuvat kaikista tunnin ratsukoista peruskäsiteltyinä (rajaus, suoristus, valon/värin säätö, mutta ei objektien poistoa taustalta tms).
Treenikuvaus potrettien päälle 60€/h.

Tallistudiokuvaus 70 € / hevonen
Tallin/maneesin oviaukossa otetut mustataustaiset tallistudiokuvat. Kuvausaika noin 45min, sisältää 8kpl huolellisesti editoituja kuvia. Tallistudiokuvat onnistuvat myös pimeällä tehokkaiden valojen ansiosta. Kuvista toimitetaan somekäyttöön sopivat vesileimatut kuvat ja täysikokoiset painokelpoiset kuvatiedostot. Lisäkuvat 15€/kpl.
Tallistudiokuvat muun kuvauksen yhteydessä 10 €/kpl.

Hintoihin sisältyy matkakulut 30km säteellä Mikkelistä (Otava). Yli menevät kilometrit edestakaiselta matkalta 0,30€/km.

Varaa aika kuvaukseen

Kysy lisää sähköpostilla suvi@suvin.net, Facebookissa tai Instagramissa
Tutustu kuviini sivun yläreunan portfoliosta tai kuva-arkistosta.

Lehdet ja muut julkaisut

Kuvia myydään myös erilaisiin julkaisuihin, kuten lehdille tai mainoksiin. Kuvan hinta riippuu julkaisun laajuudesta. Kysy tarjous sähköpostilla suvi@suvin.net! Kuviani on julkaistu mm. Hevosurheilussa, Killerin raviradan käsiohjelmissa, Hippos-lehdessä ja Suomen Shetlanninponiyhdistyksen jäsenlehdessä.

Lisään kuvia omistajan pyynnöstä Sukupostiin. Kerro sähköpostilla mitkä kuvat haluat julkaistavan hevosesi sivuilla. Ostamasi kuvat saat lisätä itse Sukupostiin (mainitse kuvaaja Suvi Marttinen, suvi@suvin.net)

Kuvien käyttö

Kuvat on tarkoitettu yksityiseen käyttöön mm. omalle tietokoneelle, kuvatuotteisiin itselle tai lahjaksi, sosiaaliseen mediaan ja muuhun nettikäyttöön, myynti-ilmoitukseen jne. Kuvia saa käyttää myös tallin tai ratsastusseuran nettisivuilla/somessa, ei kuitenkaan kaupallisissa printeissä (lehdet ja kalenterit ym.) eikä myytävissä tuotteissa.

Kuvia ei saa ilman lupaa antaa kolmannen osapuolen, esimerkiksi sponsorin käyttöön, eikä kuvilla saa osallistua kuvakilpailuun, jossa käyttöoikeudet luovutetaan kilpailun järjestäjälle.
Yritys saa käyttää kuvia nettisivuilla/somessa ja omissa markkinointimateriaalissaan, ei kuitenkaan myytävissä tuotteissa ilman lupaa.

Ohjeet merkintöihin netissä

Vesileimallisia nettikuvia julkaistessa kuvaajan mainitseminen ei ole välttämätöntä.
Ilman vesileimaa julkaistessa mainitse aina kuvaaja: Suvi Marttinen / Hevoskuvagalleria Suvin.net. Facebookissa tägää sivu @Hevoskuvagalleria Suvin.net, Instagramissa @suvinnet ja/tai #suvinnet. Nettisivuilla/blogissa linkitä sivulle http://www.suvin.net.

Image

Palvelut hevosalan yrittäjille ja ratsastusseuroille - kysy tarjous!

Varmista paikallaoloni tapahtumassa: Kysy tarjous tapahtuman dokumentoimisesta. Hinta ajan, matkan, kuvamäärän ja kuvien käyttötarkoituksen mukaan.
Raveistakin tutut voittajakuvat tuovat lisäarvoa tapahtumasi sponsoreille ja kuvat ovat kisajärjestäjän käytössä sopimuksen mukaan.
Leirihoitsukuvat ovat suosittu lisä lasten ja nuorten ratsastusleireillä. Kuvat nopeasti digitaalisena tai leiriläisten kotiin toimitettuna leirin jälkeen

Muut kuvakset tilauksesta

Koirat ja muut eläimet: 80 €, sis. 60 min kuvausta, 10 täysiresoluutioista kuvaa. Lisäkuvat 5 €/kpl.
Ylioppilas- ja rippikuvat tai muut juhlakuvat: 80 €, sis. 60 min kuvausta, 10 täysiresoluutioista kuvaa. Lisäkuvat 5 €/kpl.
Kuvaukset ulkona luonnonvalossa. Hintoihin sisältyy matkat 30km säteellä Mikkelistä. Yli menevät kilometrit edestakaiselta matkalta 0,30€/km.