Ota yhteyttä

Varaa aika kuvaukseen

Images

Valokuvaus Suvin.net

Suvi Marttinen, Mikkeli
Y-tunnus: 2960204-8
0405093901, suvi@suvin.net

Sosiaalinen media
Facebook: Hevoskuvagalleria Suvin.net
Instagram: Suvinnet

Vastaan Facebook- ja Instagram-viesteihin vuorokauden sisällä. Sähköposteihin pyrin vastaamaan muutaman päivän sisällä. Vuorotyön takia en voi yleensä vastata puheluihin, mutta tekstiviestillä ja WhatsAppilla tavoittaa hyvin.

Images
Images

Kuvaaja

Olen Suvi Marttinen, 32-vuotias matkailualan ammattilainen. Leipätyönäni toimin hotellin vastaanotossa. Olen lähtöisin Keski-Suomesta, jossa aloitin valokuvausharrastuksen vuonna 2003 digipokkarilla. Valokuvaus on siitä asti ollut minulle tärkeä harrastus, josta on vuosien mittaan muotoutunut sivutoiminen ammatti. Yrityksenä Valokuvaus Suvin.net on perustettu joulukuussa 2018, mutta kokemusta hevosten ja muiden eläinten valokuvaamisesta minulta löytyy siis lähes 20 vuoden ajalta. Asun Mikkelissä ja kuvausalue on pääasiassa 100km säteellä Mikkelistä, mutta tarvittaessa ja pyydettäessä tulen kuvaamaan myös kauemmas Etelä-Savosta.

Valokuvaajan olen itseoppinut. Tyylini ja tavoitteeni on tunteiden ja hetkien vangitseminen - oli kyse sitten kisatilanteesta tai hevosen ja omistajansa välisen suhteen ikuistamisesta. Haluan aina kokeilla uutta ja kehittää itseäni. Tutustun jatkuvasi uusiin valokuvaus- ja kuvankäsittelytekniikoihin netin, kokeilujen ja kurssien avulla.

Kuvauskalusto

Kuvauskalustoni on vuosien varrella muuttunut monta kertaa aina Canonin pokkarista bridgeen, Konica Minoltan ja Sonyn digijärjestelmäkameraan ja siitä takaisin Canoniin ja ammattilaisrunkoihin.

Tällä hetkellä kuvaan seuraavilla laitteilla:
Canon EOS 5D Mark IV
Canon EOS 6D
Canon EOS 7D
Canon EF 70-200mm F2.8 L
Tamron 150-600mm f5-6.3
Canon EF 50mm F1.4
Canon EF 17-40mm F4 L