Hinnasto

Kuvat tapahtumista

Nettikuva vesileimalla (pidempi sivu 2048 px) -- 5 €/kpl
Alkuperäiskoon digikuva (pidempi sivu väh. 3000 px) -- 15 €/kpl
Yli 10 kuvan tilauksissa sovitaan kiinteä pakettisumma. Hinnat alv 0%, en ole alv-velvollinen.

Kuvien kopioiminen ja julkaiseminen ilman valokuvaajan lupaa on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Kaikki kuvani ovat maksullisia. Kuvatilaukset tehdään sähköpostilla suvi@suvin.net, Facebookissa tai Instagramissa. Ilmoita haluamiesi kuvien nimet/linkit sekä koko. Saat vastauksena maksuohjeet ja kun tilaus on maksettu, kuvat toimitetaan sähköpostilla.

Nettikuva on nimensä mukaisesti tarkoitettu nettikäyttöön: sosiaaliseen mediaan, kotisivuille, blogiin yms. Nettikuvassa on valmiiksi kuvaajan vesileima/logo, joten kuvaajaa ei tarvitse mainita erikseen. Vesileimaa ei saa rajata/poistaa. Jos haluat kuvan ilman vesileimaa, hintaan lisätään 1 €/kuva - tällöin kuvaaja tulee mainita aina julkaisun yhteydessä alla mainitulla tavalla.
Alkuperäiskoon digikuvasta voi teettää kuvatuotteita: kuvia, julisteita, tauluja, mukeja, mitä vain haluat.

Tilauskuvaukset

Tilauskuvaukset hevosen kotitallin lähiympäristössä tai erikseen sovitussa paikassa. Kuvat juuri sinulle sopivaan käyttötarkoitukseen, oli se sitten sosiaalinen media, blogi, hevosen myynti-ilmoitus, yrityksen kotisivut tai markkinointimateriaali, olohuoneen seinä tai mikä tahansa. Jotta et maksaisi turhasta, kuvauksen hinta muodostuu valinnoistasi.

Valitse 1-5 vaihtoehtoa kohdasta A, yksi vaihtoehto kohdasta B ja yksi vaihtoehto kohdasta C. Valitsemiesi vaihtoehtojen tähdet lasketaan yhteen ja hinta määräytyy sen mukaan.

A) Valitse näistä 1-5 kuvattavaa osiota.
- Ratsastus *
- Irtojuoksutus **
- Hevosen potretit *
- Tallistudiokuvat (esimerkki) **
- Yhteiskuvat **

B) Valitse näistä toinen.
- Nettikuvat * (nettikäyttö)
- Alkuperäiskokoiset kuvat ** (printtikäyttö)

C) Valitse näistä kuvien määrä.
- 20 kpl *
- 30 kpl **
- 50 kpl ***

Kuvauksen hinta muodostuu valintojesi mukaan seuraavasti:
*** (kolme tähteä, minimi) = 50 €
**** (neljä tähteä) = 60 €
***** (viisi tähteä) = 70 €
lisätähdet + 10€/kpl

Hintaan sisältyy matkat 30km säteellä Mikkelistä. Yli menevät kilometrit edestakaiselta matkalta 0,20€/km.
Kuvauksen kesto on 60 minuuttia, lisäaika 10€/15 minuuttia. Kuvausajan ja paketin voi jakaa useamman hevosen/omistajan kesken. Hinnat alv 0%, en ole alv-velvollinen.

Esimerkkipaketteja
- Ratsastuskuvat ja yhteiskuvat nettikoossa, yhteensä 20 kpl nettikuvia, kuvausaika 60 min: 70 €
- Potretit viidestä hevosesta samalla tallilla, yhteensä 30 kpl nettikuvia, kuvausaika 60 min: 60 €
- Yhteiskuvat sinusta ja hevosestasi alkuperäiskoossa, yhteensä 20 kpl, kuvausaika 60 min: 70 €

Varaa aika kuvaukseen

tai kysy lisää sähköpostilla suvi@suvin.net, Facebookissa tai Instagramissa
Tutustu kuviini sivun yläreunan portfoliosta tai kuva-arkistosta.

Lehdet ja muut julkaisut

Kuvia myydään myös erilaisiin julkaisuihin, kuten lehdille tai mainoksiin. Kuvan hinta riippuu julkaisun laajuudesta. Kysy tarjous sähköpostilla suvi@suvin.net! Kuviani on julkaistu mm. Hevosurheilussa, Killerin raviradan käsiohjelmissa, Hippos-lehdessä ja Suomen Shetlanninponiyhdistyksen jäsenlehdessä.

Lisään kuvia omistajan pyynnöstä Sukupostiin. Kerro sähköpostilla mitkä kuvat haluat julkaistavan hevosesi sivuilla. Ostamasi vesileimattomat nettikuvat saat lisätä itse Sukupostiin (mainitse kuvaaja Suvi Nieminen, suvi@suvin.net), vesileimallisia kuvia sivusto ei hyväksy.

Kuvien käyttö

Kuvat on tarkoitettu yksityiseen käyttöön mm. omalle tietokoneelle, kuvatuotteisiin itselle tai lahjaksi, sosiaaliseen mediaan ja muuhun nettikäyttöön, myynti-ilmoitukseen jne. Kuvia saa käyttää myös tallin tai ratsastusseuran nettisivuilla/somessa, ei kuitenkaan printeissä (lehdet, käsiohjelmat ym.) eikä myytävissä tuotteissa.

Kuvia ei saa ilman lupaa antaa kolmannen osapuolen, esimerkiksi sponsorin käyttöön, eikä kuvilla saa osallistua kuvakilpailuun, jossa käyttöoikeudet luovutetaan kilpailun järjestäjälle.
Yritys saa käyttää kuvia nettisivuilla/somessa ja markkinointimateriaalissaan, ei kuitenkaan myytävissä tuotteissa ilman lupaa.

Ohjeet merkintöihin netissä

Vesileimallisia nettikuvia julkaistessa kuvaajan mainitseminen ei ole välttämätöntä.
Ilman vesileimaa julkaistessa mainitse aina kuvaaja: Suvi Nieminen / Hevoskuvagalleria Suvin.net. Facebookissa tägää sivu @Hevoskuvagalleria Suvin.net, Instagramissa @suvinnet ja/tai #suvinnet. Nettisivuilla/blogissa linkitä sivulle http://www.suvin.net.

Image

Palvelut hevosalan yrittäjille ja ratsastusseuroille - kysy tarjous!

Varmista paikallaoloni tapahtumassa: Kysy tarjous tapahtuman dokumentoimisesta. Hinta ajan, matkan, kuvamäärän ja kuvien käyttötarkoituksen mukaan.
Raveistakin tutut voittajakuvat tuovat lisäarvoa tapahtumasi sponsoreille ja kuvat ovat kisajärjestäjän käytössä sopimuksen mukaan.
Leirihoitsukuvat ovat suosittu lisä lasten ja nuorten ratsastusleireillä. Kuvat nopeasti digitaalisena tai leiriläisten kotiin toimitettuna leirin jälkeen

Muut kuvakset tilauksesta

Koirat ja muut eläimet: 70 €, sis. 60 min kuvausta, 20 täysiresoluutioista kuvaa. Lisäkuvat 2 €/kpl.
Ylioppilas- ja rippikuvat tai muut juhlakuvat: 80 €, sis. 60 min kuvausta, 20 täysiresoluutioista kuvaa. Lisäkuvat 2 €/kpl.
Kuvaukset ulkona luonnonvalossa. Hintoihin sisältyy matkat 30km säteellä Mikkelistä. Yli menevät kilometrit edestakaiselta matkalta 0,20€/km.