Palvelut

Kauniit ja tunnelmalliset kuvat hevosista yli 15 vuoden kokemuksella.

Yrityksenä Valokuvaus Suvin.net on perustettu joulukuussa 2018, mutta kokemusta hevosten ja muiden eläinten valokuvaamisesta minulta löytyy yli 15 vuoden ajalta. Asun Mikkelissä ja kuvausalue on pääasiassa 100km säteellä Mikkelistä, mutta pyydettäessä tulen kuvaamaan myös kauemmas.

Image

Hevosvalokuvaus

Tilauskuvaukset hevosen kotitallin lähiympäristössä tai erikseen sovitussa paikassa. Kuvat juuri sinulle sopivaan käyttötarkoitukseen, oli se sitten sosiaalinen media, blogi, hevosen myynti-ilmoitus, yrityksen kotisivut tai markkinointimateriaali, olohuoneen seinä tai mikä tahansa.

- Tunnelmalliset yhteiskuvat sinusta ja hevosestasi
- Laadukkaat ratsastuskuvat
- Vauhdikkaat irtojuoksutuskuvat
- Hevosen "passikuvat"
- Tallistudiokuvat tallin/maneesin tms. oviaukossa

Tilauskuvaukset toiveittesi mukaan, hinta alkaen 50 €.
Varaa kuvaus: suvi@suvin.net..

Image

Kilpailukuvaus

Kuvaan kesän ulkokisoissa pääasiassa Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen alueella aina kun aikataulu antaa periksi. Ratsastus- ja ravikilpailujen sekä näyttelyiden ja muiden tapahtumien kuvaamisesta minulla on kokemusta yli 15 vuoden ajalta. Toimin Jyväskylän Killerin raviradan valokuvaajana lähes viisi vuotta vuosina 2009-2014.

Kuva-arkiston vuodesta 2013 alkaen löydät täältä. Listan vuosina 2005-2012 kuvatuista hevostapahtumista löydät täältä. Kaikista vanhoista tapahtumista ei ole enää tallessa alkuperäisiä kuvia konerikkojen vuoksi, mutta aina kannattaa kysyä!

Varmista paikallaoloni tapahtumassa: Kysy tarjous tapahtuman dokumentoimisesta. Hinta ajan, matkan, kuvamäärän ja kuvien käyttötarkoituksen mukaan. Raveistakin tutut voittajakuvat tuovat lisäarvoa tapahtumasi sponsoreille ja kuvat ovat järjestäjän käytössä sopimuksen mukaan.

Image

Ylioppilas-, rippi- ja muut juhlakuvat

Oletko haaveillut kiitoskorttikuvasta oman hevosen, rakkaan hoitoponin tai muun lempihevosen tai lemmikin kanssa? Eläimen kanssa otettu ylioppilas-, rippi- tai muu juhlakuva on persoonallinen ja se jää mieleen.

Eläinten kanssa otettujen juhlakuvien lisäksi kuvaan myös perinteisiä ylioppilas-, rippi- tai muita juhlakuvia päivänsankarista miljöössä.

Tällä hetkellä en kuvaa häitä tai muuta varsinaista juhlatilaisuutta. Potretit ennen tai jälkeen juhlien, kiireettä ja ilman stressiä.

Kauniiden kuvien ottamiseksi ei tarvita aina juhlaa - otetaan kauniit kuvat vaikka uudeksi profiilikuvaksi someen, työhakemukseen tai perheelle annettavaksi. Kiitoskorttikuvat yksin tai yhdessä lemmikin kanssa alkaen 70 €.

Image

Koirat ja muut eläimet

Koirat ja muut eläimet kuuluvat tiivisisti hevostallien arkeen. Siksi kokemusta myös koirien kuvaamisesta löytyy useamman vuoden ajalta.

Potretit, yhteiskuvat tai liikekuvat rakkaasta lemmikistäsi. Omalle seinälle, someen tai kotisivuille. Hinta alkaen 70 €.

Image

Veneurheilu

Kuvaan kesäisin myös veneurheilutapahtumia ja sovitusti myös harjoitus- ja hupiajoja.

Venekuviin voit tutustua täällä.